torsdag 21 juni 2007

Äntligen promenadväder!

Bara 28 grader vid kvart i sju på kvällen = perfekt promenadväder. Daniel och jag har inte satt näsorna utanför dörren på två dygn. I går vräkte ju regnet ner (och sedan sov jag på soffan på senare på kvällen när det hade slutat) och i förrgår så var det över 35 grader varmt, även på kvällen.

Jim skulle spela tennis vid sju, och jag passade på att få hjälp ut när han åkte.

Trapporna jag måste ta mig ner- och uppför med barnvagnen,
när vi ska ut och gå.

Visst ser det mysigt ut? Daniel sover nästan...
men inte riktigt. Det är ju lite spännande att komma ut.

Det var inte så skönt efter en stund ute. Särskilt inte som det var onsdagkväll och jag var tvungen att manövrera barnvagnen runt soptunnor på de embarmerligt dåligt underhållna trottoarerna. Svetten rann redan efter 10 minuter, så det blev en kortare promenad än planerat.

Nu måste jag ju berätta om bröllopspresenten vi fick igår av Jims syrra. En juicepress. En sådan där riktig en, som man slänger nästan hela frukter och grönsaker i och får ut massor av god juice. Äpple, vindruvor och jordgubb är nog favoritblandningen hittills. Supergott. Synd bara att den är så stor och tung. Vart ska vi göra av den i vårt lilla kök?


Daniel gjorde mig sällskap i köket, i sin babysitter.
Hm, undrar var vi gjorde av bruksanvisningen till babysittern,
det ser inte riktigt rätt ut det där. Men Daniel såg nöjd ut och "satt"
kvar så länge och "sjöng" för mig.

Det kom ett paket idag, från pappa hemma i Sverige. Massor av cappucinopulver! Mmmm, hade nästan slut. Det går ju inte att få tag på riktigt kaffe eller cappucino här. Jag såg vad portot gick på, så det är bäst att njuta ordentligt av varje kopp av den dyra drycken.

Nu kom Jim hem från tennisen. Daniel hade nästan somnat för natten (?), men vaknade upp och började skratta så fort han såg sin pappa. Gissa vem som får natta nu? Inte jag i alla fall.

Inga kommentarer: