söndag 22 juli 2007

Daniel träffar bebisar (eng)

Igår var vi på picknick igen. Denna gång med Jims jobb, och med hans föräldrar. Det var en fantastiskt fin dag, inte för varm, men ändå var det inte så mycket folk där. Men, det var två andra bebisar där. Mackenzie är tre dagar äldre än Daniel. Mikayla är yngre, bara 4-5 månader.
Daniel har inte träffat någon jämnårig bebis på jättelänge, och tyckte att det var spännande men lite läskigt. Mackenzie har otroliga ljusblå ögon med en mörkare rand omkring, och Michela har dubbelt så mycket hår som de andra två bebisarna tillsammans...

Daniel ser äldre ut än Mackenzie, tycker jag, men hon är snabbare i rörelserna och kan krypa, och det kan ju inte han riktigt än. Jag ville att de skulle släppa ner henne på golvet så att hon kunde demonstrera för Daniel hur man gör - det skulle antagligen sätta fart på honom. Men de ville inte. Hon är för snabb och vägrar sluta krypa när hon väl satt fart.








On Saturday we went to a AAA employee picnic. There where two other babies there, and Daniel loved to meet them. Macenzie is 3 days older than Daniel and Mikayla is 4-5 month. They were very cute together.



Inga kommentarer: