måndag 19 november 2007

Barnfritt

I fredags försvann tjejerna till sin mamma. Äntligen nästan barnfria. Ja, Daniel var ju kvar förståss. Men igår, lördag kväll, hade vi barnvakt och gick ut och åt, bara Jim och jag. Första gången vi varit ute och gjort något kul bara vi två, sedan Daniel föddes. Jims föräldrar var barnvakter och vi tänkte försöka vara borta i två timmar.

Det började bra. Daniel var på strålande humör och tyckte att det var kul att få besök. Inte brydde han sig om att vi försvann ut genom dörren heller. Och det var en skön kväll, behöver inte ens ta jacka med oss.

Vi åkte till favoritkrogen the Pizza Pub. Där var det nästan fullt och bara en servitris. Så det tog sin tid. Och vi fick inte riktigt vad vi beställt. Och så tog de för mycket betalt, insåg vi när vi räkande efter lite senare. Men gott var det.

Sedan sammanstrålade vi med några vänner på en annan restaurang, men efter 20 minuter där började vi längta hem. Det var en trevlig kväll. Synd bara att jag var så trött och att Jim hade ont i huvudet. Borta bra men hemma bäst. När man får sova i soffan framför tv:n. Vi får väl göra om det någon annan gång.

1 kommentar:

AnnaHanna sa...

Ja, visst är det tragiskt? Att soffan är så lockande.
Men, bättre lycka nästa gång :-)

Kram //Anna