onsdag 5 november 2008

Blivande presidenten har talat

Obama har hållit sitt vinnar- och tacktal. Hans talskrivare måste ha jobbat hårt, för det var några riktigt bra bitar i talet. Obama är en bra talare och framstod som en värdig vinnare. Han blir förhoppningsvis en bra president. Gott partistöd har han också fått i både senaten och representanthuset, demokraterna ökade sin majoritet i båda.

Som en fotnot kan meddelas att Scioto County röstade för McCain, 54 mot 46% för Obama. Så där sprack idén om att vårt county skulle vara en bra värdemätare för att få reda på resultatet i hela landet.

Där sprack även min teori om att fd elever på high school här skulle ha svårt att rösta på McCain pga otrevliga associationer kring namnet från skoltiden. Den i tidigare inlägg nämnda läraren McPain hette ju faktiskt egentligen McCain. Och hon gjorde skäl för smeknamnet.

Nu önskar jag godnatt, och trevlig läsning till er alla hemma i Sverige när ni vaknar och slänger er över datorn för att läsa min blogg innan ni ens hunnit läsa rubrikerna i morgontidningarna.

Inga kommentarer: