torsdag 7 februari 2008

Söndag, hem från Cincinnati

Söndagen började på amerikanskt vis med munkar och kaffe till frukost. Gina och tjejerna gick och såg en Hanna Montana-koncert i 3D på bio (!), medan vi stannade hemma och återhämtade oss efter ännu en sömnlös natt. Pizza till lunch, och sedan skulle vi åka hem, men Alison somnade i soffan framför TV:n. Hon hade feber, visade det sig när vi kom hem.

Så småningom kom Gina och döttrarna hem, och kunde berätta om showen som tydligen var jättebra. Daniel fick låna ett par 3D-glasögon (se bild).



Vid tre kom vi äntligen iväg hemåt, men stannade i nästan två timmar vid en shopping mall (stort affärscenter) för att Alison och Kelsey skulle handla kläder.

Daniel fick ett par kritor, som visade sig vara tuschpennor. De är äggformade, eller snarare päronformade, kanske, och ska ge bra grepp för småbarn som håller med hela handen.

Kritor

Det var precis vad Daniel gjorde det, visade det sig. Håller med hela handen. Fast med själva tuschpennan riktad uppåt så att han ritar sig i handen istället för på pappret. Han får vänta några veckor till innan han får pröva igen...

Vi kom inte hem förrän vid 7-tiden på kvällen. Det var bara att äta, packa upp och göra sig klar för natten. Alla somnade utan problem denna kväll...

Inga kommentarer: