måndag 18 februari 2008

Födelsedagar i parti och minut

Jims familj har lyckats klämma in en mängd födelsedagar mm på väldigt kort tid nu i februari. Den 14de fyllde brodern John år, idag, den 17de fyller båda Jims föräldrar år och firar dessutom bröllopsdag (tja, varför inte passa på att gifta sig på sin födelsedag och slippa komma ihåg en massa olika datum?). Den 20de fyller Jims syster Sharon 50 år och den 23dje fyller Kelsy 13 år.

John är ju i det militära och stationerad i Tyskland, så honom har vi inte kunnat sammanstråla med. Alla andra träffades i Chillicothe, halvvägs mellan Columbus, där Sharon bor, och Portsmouth där alla andra bor och firade med middag på en Italiensk restaurang. Det blir många kort, massor av paket (inklusive julklappar och födelsedagspresenter till Daniel från Sharon som inte träffat honom sedan dess) och mycket mat. Ett tag var jag i himmelriket, med smakportioner av fem olika sorters efterrätter framför mig samtidigt. Det var väldigt gott och mättande.

Daniel tyckte att det var jättekul att träffa alla och att springa runt på restaurangen och hälsa på folk. Han uppför sig bra, förrutom när han försökte stjäla nappen från en kille på 22 månader. De var för övrigt rätt lika i storlek, killarna. Alla här tycker att Daniel är så väldigt stor för sin ålder. Han har alltid legat något lite över genomsnittet på längden hemma, men något under i vikt. Men hemma i Sverige är det aldrig någon som tycker att han är "väldigt" stor, som de tycker här. Vi måste ha stora bebisar hemma i Sverige.


Daniel får julklapp, eller om det var en
födelsedagspresent, av faster Sharon.

Daniel gillar Sharon.

Inga kommentarer: