söndag 18 maj 2008

Utomjordiskt besök

Vi har haft besök av utomjordingar! Och vi har bevis! Tekniskt sett så pågår besöket fortfarande, för de lämnade en individ kvar här. Vi tror att han möjligen är i koma, eller kanske har gått i ide, för han är stel, kall och livlös. Lite smutsig och illa tilltygad också. Ärligt talat vet vi inte hur länge han legat i leran på vår bakgård. Kanske är det flera år sedan de besökte oss. Eller i helgen.

Plötsligt stod han bara där, på den lilla trappen. Det var som om han ville bli upptäckt. Kanske behöver han hjälp, men vi vet inte riktigt hur vi ska hjälpa honom.

Naturligtvis har vi fotat, och nu funderar vi på att sälja historien till någon tidning som betalar bra. Men jag publicerar ändå fotona här, så att ni får se:



Ni kanske tycker att han ser aggressiv ut. Är vi rädda? Nej, inte alls. Vi upplever honom inte som hotfull. Dessutom är han rätt liten, jämför med Daniels stövel.




Nu väntar vi bara på att hans vänner ska komma tillbaka för att hämta honom. Undertiden får vi behandla vår jordiga utomjording med all den respekt han förtjänar.

Inga kommentarer: