torsdag 15 maj 2008

Poliser överallt!

Doris, grannen, ringde just och frågade om jag visste vad som var på gång tvärs över gatan. Det är fullt av poliser där, sa hon. Jag, som just matat Daniel och sedan lagt honom i sängen (han somnade nästan i stolen medan han åt!), hade ingen aning alls. Hade inte märkt något förrutom att hunden var oroligt, skällde och ylade.

Detta är vad jag kan se från verandan:


Tre polisbilar parkerade vid vägkanten på andra sidan gatan. Eventuellt är två andra bilar civila polisbilar. Nu dök det upp en polishund också, som tydligen utfört sitt jobb och nu placerades i en av bilarna. Undrar vad detta handlar om? Inbrott? Droger, eftersom de använt hund? Inga läkare eller ambulanser i sikte, så det kan inte handla om något våldsbrott. Och poliserna verkar inte särskilt hotfulla och ser inte ut som om de tänker skjuta första bästa förbipasserande. Tvärs över gatan står ytterligare en polisbil med teknisk utrustning, med något konstigt på taket, se bilden nedan.


Hm... vid närmare studier verkar det inte som om poliserna är intresserade av huset de parkerat utanför. Intresset verkar fokuserat på en vit SUV som står parkerad på gatan utanför (se bild nedan). Det verkar som om de söker igenom den. Om man tittar närmare på polisbilarna så ser man att några är från Portsmouth lokala polis och andra är delstatliga Highway patrol, dvs trafikpolis. Så det verkar ju troligt att detta är en bil de stoppat och söker igenom av något skäl, och det är en ren slump att det sker just här.



Jaha, mycket mer har jag inte att rapportera från denna förmodade brottsplats. Återkommer om jag får veta mer, t.ex via media eller ryktesvägen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande.

Ses i sommar.

Kram Karina