fredag 13 juni 2008

Resfeber och packningshysteri

På söndag åker vi tillbaka till Sverige. Men vi måste åka redan på lördag och övernatta på hotell för att hinna med planet på morgonen.

Resfebern har hunnit infinna sig, liksom packningshysterin. Jäklar vad med saker vi ska ha med oss. Förstår inte varför det blir så mycket varenda gång. Men man måste ju ha med kläder. Och de kläder som Daniel kan ha nu, men kommer att ha växt ur när vi kommer tillbaka i oktober, vill man ju inte lämna kvar. Skorna som passar nu måste ju med, liksom nästa storlek, eftersom fötterna verkar växa snabbt just nu. Lite leksaker ska med, liksom billiga och bra amerikanska pipmuggar och vällingflaskor. Och de utmärkta små miniflaskorna med barnjuice som är så bra att ha på flygen, och som man kan sätta en nappflasknapp på. Och mat till Daniel för hotellnatten, frukosten och själva resan. Och... ja, det tar aldrig slut!

Vi packar och packar och packar. Och Daniel packar ur lika snabbt och kilar iväg med kläder och andra fynd som han hittat i väskan, och så får man leta. Under tiden tar han något nytt och springer iväg med.

Han packar i också. Nyss var hela väskan överfull med smutskläder han tagit ur tvättkorgen.


Ibland måste man ta en paus också. Och äta mat. Och då känner man hur trött man blir av allt packande. På bilden har Daniel somnat mitt i maten.

Inga kommentarer: