söndag 15 juni 2008

På hotellet i Cincinnati

Resan har påbörjats. Med fullastad bil begav vi oss mot Cincinnati för en hotellnatt.
Så här precis innan resan kollade Jim vad hotellet fått för recentioner. Inte så bra. Luktar illa, var en av kommentarerna. Jag håller med.

Och bussarna till flygplatsen verkar gå varje halvtimme, istället för var tionde minut, som det står på hemsidan.

När vi kom och skulle checka in stod bara en man i receptionen och det var kö. Mannen i receptionen pratade uppenbarligen med en upprörd hotellgäst som ville ha fler handdukar, och det verkade ha blivit något missförstånd som tog flera upprörda telefonsamtal att lösa, medan vi väntade och väntade.

Daniel tröttnade på att vänta, och började springa runt i korridorerna.

Så småningom fick vi nycklar, och Daniel och jag gick i förväg upp till rummet, medan Jim väntade på något. Tyvärr funkade inte nycklarna. Nu sitter Daniel och jag på rmmet och väntar på att någon ska komma och fixa låset åt oss. Jim har åkt för att fixa lite mat.

Rummet är stort och fint, men luktar illa och det är varmt. Två breda sängar finns det, men de är väligt höga och går inte att flytta så att de står mot en vägg. Hoppas att inte Daniel trillar ur sängen i natt.

Och dörren går att låsa, men låses upp automatiskt om man öppnar den innifrån. Dvs Daniel kan öppna dörren. Vi har ställt sittvagnen för dörren och låst med kedja. Får hoppas att Daniel inte öppnar och klämmer sig ut.

Annars är det ett toppenhotell!

Inga kommentarer: