onsdag 9 januari 2008

Vårväder och höststormar

Det är vår i luften! I två dagar har vi haft sol och ca 18 grader. Daniel har varit ute och övat sig på att krypa i uppförsbacke tills han är helt svettig och anfådd. Kul är det, för han småskrattar hela tiden. Undra på den när man har sällskap av både Mickey the dog och Tiger grannkatt, som undrar vad i hela friden den lilla människan sysslar med. Tiger har planer på att uppfostra honom genom en släng med tassen när han kryper förbi, precis som han gör med Mickey, men har hittills beslutat sig för att låta bli. Tror att det är Daniel som lärt sig att läsa honom, för han verkar veta precis var gränsen går för hur nära man får komma.

Nu under kvällen har det mulnat på och blåsvarta moln täcker hela himlen. Jim, Kelsey, Daniel, Mickey och jag gick en promenad på kvällen och trodde att regnet skulle komma vilken sekund som helst, men vi klarade oss. Det var fortfarande runt 18 grader och jätteskönt. Men i natt ska det ska storma. Vinden har redan börjat friska i. Nyss kom en vindby som flyttade plastsoffan tvärs över altanen på bakgården.

I morgon blir det fint igen, med sol men bara 15-16 grader. Och så ska det visst bli kallare igen mot slutet av veckan och snö igen i helgen.

Inga kommentarer: