onsdag 15 oktober 2008

27 grader

Vad snabbt man vänjer sig! Shorts och kortärmat är självklart igen. I morgon blir det 27 grader, men sedan går det ner till fjuttiga 17-18 grader under en period.

Vi mår bra, även om Daniel verkar ha drabbats av lite jet-lag idag och har kort stubin och lätt för att falla i gråt över de mest märkliga saker. Jim tycks ha fått ärva lite virus vi haft med oss, för han klagar på att hela kroppen gör ont, och särskilt halsen. Just nu har han en rätt intressant röst och jag misstänker att han kanske inte har så mycket röst kvar alls i morgon.

Igår var vi iväg till närmsta större mall (shoppingcenter) en timme bort, för att köpa födelsedagspresenter till Alison som fyller 17 kommande helg. Vi försökte också hitta en sandlåda till Daniel, men det är visst inte säsong för sådana. Ett pack med hink och spade fick vi tag på i en leksaksaffär, som hade en enda förpackning kvar. Sand köpte vi också, i säckar, men själva sandlådan får vi beställa via internet.

Som ni märker är jag inte så flitig med kameran. Förhoppningsvis ska det bli bättring på den fronten! Kanske redan i morgon.

Inga kommentarer: