söndag 10 augusti 2008

Till Ulrika

Det här är ett meddelande till Ulrika, som undrar vad det är för stroller vi har.
Märket heter Combi och modellen Cosmo. Finns i flera varianter med olika vikt mm. Kolla på www.combistrollers.com Jag tror att Combi säljs i Sverige, åtminstone har jag sett ett par stycken på stan. Vår är ju köpt i USA.

Det är en väldigt praktisk stroller när man reser. Väldigt, väldigt lätt och liten och lättburen när man fäller ihop den. Det enda problemet är att hjulen inte direkt är gjorda vare sig för off-road körning eller blanka golv... Men så är det ju med alla lättviktare.

Tänk på att om ni reser från Terminal 5 på Arlanda så måste ni checka in vagnen med bagaget, ni kan inte ta med den till gaten. Och troligen hämtas den ut med bagaget, inte vid gaten. Bärsele eller liknande rekommenderas om ert barn behöver bäras. (Försök hålla ordning på pass och andra viktigheter och bära ovilligt barn samtidigt...) Och om han/hon går rekommenderar jag användning av sele på flygplatserna. Inte så kul om ungen springer iväg när man står i incheckningskön eller väntar på säkerhetskontrollen... Lycka till och trevlig resa!

Inga kommentarer: