fredag 15 augusti 2008

Daniels dag

Dagen börjar med halvslött TV-tittande (Teletubbies) medan mamma gör frukost.


Efter frukost måste man diska efter sig! Eller åtminstone slänga disken i diskhon.


Efter lite lekande var det dags för middagsvila - för en gångs skull.

Dags att gå ut! Vattenpölen som var så rolig att slänga småsten i, har torkat bort. Men det går ju att slänga sten nedför källartrappen också!



I tunnelbanan på väg att hämta hem bilen från verkstaden. Den skulle ha varit färdig i går, men blev bortglömd (!) på verkstaden. Idag var den färdig efter lite tjat.

Väl hemma igen gick vi till lekplatsen. Inser nu att vi glömde hinkar mm i sandlådan när vi utrymde i all hast, eftersom det kom en störtskur!


Tur att vi hade regnjacka med - men inga byxor. Så vi blev halvblöta båda två.


Middagsluren gjorde att det inte gick att somna vid 8-9 som de senaste dagarna. Nej, Daniel återgick till gamla (o)vanor och somnade vid halv 2 på natten. Här är klockan efter midnatt. Ser han trött ut?

Hur har min egen dag varit då?
Jo, tack! Det var trevligt att få tillbaka bilen. Och så har jag varit rätt produktiv medan Daniel tittat på TV, lekt och sovit middag. Högarna med forskningsansökningar att läsa krymper sakta men säkert. En skrivelse till forskningsminister Lars Leijonborg, som vi ska träffa på tisdag, är i stort sett klar. Och så lyckades jag delegera ut uppdraget ett skriva ett pressmeddelande som ska vara klart på måndag kväll.
Fast så mycket mer har inte hunnits med. Att tvätta, städa och diska t.ex. Eller läsa en god bok. Det får bli en annan dag.

Inga kommentarer: