fredag 1 augusti 2008

Man hinner ju ingenting!

Daniel är jätteduktig på att hjälpa till hemma. Nu drar han ut en låda i köket och ställer sig på den och hivar ner saker i diskhon. Ofta glas först och så lite porslin över det. Ett glas och en djup tallrik har gått hittills. Mat fixar han själv. Han drar tag i brödpåsen och går runt i lägenheten och äter direkt ut påsen. Det han inte vill ha smular han sönder och sprider ut. Och så kan han sätta på vattnet i kranen i badrummet. Med hjälp av en hink går han sedan runt och häller vatten på möblerna, golvet och barnvagnen. Det blir med andra ord många chanser att dammsuga och torka golv. Däremot betydligt mindre tid till annat, t.ex. att blogga.

Helst ska man ge sig ut så snart man vaknar och busa i lekparken istället, men bara tiden fram tills man har ätit frukost brukar vara tillräckligt för att hinna sätta igång cirkusen, och sedan blir man liksom aldrig klar så att man kommer iväg ut... Kläderna man sätter på honom åker av igen, eller så blir de på något mystiskt sätt blöta medan man letar efter skorna. Medan man hämtar ny tröja åker ett glas i golvet som måste dammsugas upp och under tiden häller han en hink vatten på sovrumsgolvet som måste torkas och sedan är han hungrig igen.



Fast ibland hinner vi ut. Ny favorit är hästen ovan. Det blir nog en ryttare av Daniel också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, hittade ett gammalt inlägg i din blogg ang. paraplyvagn att ha med som handbagage! Vi planerar en Thailandresa och är ute efter just en sådan vagn därför undrar jag vad det är för märke på din vagn. Mvh Ulrika