fredag 28 september 2007

Äntligen regn

Det har åskat och regnat idag. Vräkt ner regn. Det behövdes verkligen. Och temperaturen sjönk från över 35 till runt 25. Betydligt mer behagligt. Nu ska det vara 25-27 grader så långt den tio-dagars väderprognosen sträcker sig.

Jag har lite dåligt samvete över bloggen. Har inte haft några bra bilder eller intressanta texter att bjuda på på ett tag. Det kanske kan bli skärpning framöver.

Kan rapportera att Daniel uppskattade ett bad i nya badbaljan. Han satt stadigt och kunde plaska med båda händerna. Vi hade satt baljan på köksgolvet, och det blev rätt ordentligt blött. Men golvet behövde ändå tvättas.

Nya bilbarnstolen har ännu inte anlänt. Vi väntar med spänning.

Juicemaskinen har inte använts sedan jag kom tillbaka hit för två veckor sedan. Vi har inte haft tid att göra juice. Vi har inte tid med någonting, faktiskt. Daniel tar upp den mesta av tiden. Han kryper rätt snabbt nu, och riktar omedelbart in sig mot sladdar, eluttag, smutstvätt och annat som vi vill hålla honom borta ifrån.

Det var allt jag har att rapportera just nu. Är för trött för att komma på något mer att skriva, så nu är det nattning för mig. God natt!

Inga kommentarer: