fredag 25 april 2008

Ny blommar det

i trädgården. Ägnade nästan en hel timme på eftermiddagen åt att kratta löv och rensa ogräs som växt upp mellan stenarna på uteplatsen (det blev två sopsäckar till) och sedan sopa och göra fint där. Ja, så fint det nu går.

Det var nog lite för mycket för min otränade kropp. Nu gör det ont både lite här och där. Men det är ju kul när man blir lite inspirerad och får upp farten.

Jim, som jobbat ovanligt hårt och på annan ort hela veckan (och förra), överraskade genom att komma hem en timme tidigare än väntat. Han fick ta över Daniel-passningen så åkte jag och köpte lite blommor, trädgårdshandskar, gräsmattsreparationsset (dvs en blandning med gräsfrön och näring). Och så fick Daniel en liten vattenkanna. Tittade lite på utemöbler också, men vi har dessvärre inte råd att köpa något snygg, bekvämt och dyrt för ett par hundra dollar. Det få bli plaststolar igen tills vidare. Men det blev inget köp idag.

Blommorna får stå i sina krukor tills vidare, så får vi se om vi planerar dem senare. Utom två amplar med blandade blommor som ska hänga på lilla altanen framför huset. Om det inte var så mörkt så hade jag fotot dem, så ni fått se, men det går inte i mörkret. Får väl utlova det till en annan dag.

Inga kommentarer: