onsdag 3 oktober 2007

Väder och vind

Blå himmel, lätta moln och en lagom värmande sol. Så har vi det här. Jätteskönt från ca kl 11 till vid 14-tiden, sedan blir det för varmt att sitta ute. Det ska bli över 30 grader igen idag på eftermiddagen och även i morgon. Sedan blir det lite bättre, 21-27 grader de närmaste 10 dagarna. Löven faller i allt snabbare takt.

Vi sitter ute på en filt några timmar per dag, Daniel och jag. Det är så skönt. Vi har en stor lövhög precis där vi sitter. Den gillar Daniel att sitta mitt i. Ofta får vi sällskap av den grå grannkatten, och ibland även av hennes kompis som är ljusröd. Den grå katten brukar krypa under löven och verkar tro att hon är osynlig. När jag hittar kameran ska ni få se en bild!

Det är bra när katterna kommer, för då blir Daniel distraherad och glömmer att krypa iväg för att leta stenar och ekollon att stoppa i munnen. Igår var den grå katten inne hos Mickey och jagade honom runt bakgården. Kul att de blivit vänner. Det dröjer nog inte länge förrän de sover tillsammans i Mickeys hundkoja.

Inga kommentarer: