söndag 7 oktober 2007

Fullt upp eller inget att skriva om?

Skälen varierar till varför bloggen inte uppdateras så ofta nuförtidn. När jag har något att skriva har jag inte tid, och när jag har tid lyser kreativiteten med sin frånvaro. Livet löper på i sina vanliga spår. Vi går fortfarande i shorts - fortfarande runt 30 grader på eftermiddagarna. På kvällarna är det ibland svalt så man får ta på sig jeans, men jacka behövs inte. Ibland är det fortfarande 25 grader på kvällarna.

Jims döttrar har varit här i snart tre veckor, med bara två nätter hos sin mamma, en för 12 dagar sedan och igår natt. Idag kom de tillbaka igen och ska vara här tre nätter till och sedan två-tre nätter i taget hos sin mamma respektive här, innan de ska vara där en längre period.
Deras mamma har jobbat mycket och alltså varit borta (hon är flygvärdinna). Det tar på krafterna att ha dem här, eftersom de beter sig som typiska tonåringar och är känsliga som bara tonåringar kan vara. Ständiga missförstånd och småkonflikter, alltså, särskilt mellan tjejerna och deras föräldrar. Men ibland är de så himla gulliga och Daniel blir alltid så glad när de kommer hem från skolan. Så det är väl bara att försöka överleva de jobbigare stunderna.

Pappa, om vi var lika jobbiga att ha att göra med som tonåringar vill jag verkligen be om ursäkt så här i efterhand när jag förstår hur det är att vara förälder!

Halloween närmar sig, och allt fler hus dekoreras. Ska försöka komma ut på en promenad med kamera någon kväll, innan mörkret faller.

Här kommer lite andra bilder så länge.

Kelsey testar om det går att få plats två i Daniels badkar.


Grannkatten Tiger gömmer sig i vår lövhög och leker osynlig.

Så här sitter vi ute, på en gammal militärfilt, i skuggan
av en ek som släpper gamla löv och kastar ekollon på oss.
Grannhuset i bakgrunden. Jim fotar genom fönstret.

Inga kommentarer: