söndag 4 april 2010

Påskfirande

Nu har vi firat påsk del 1. Middag hos Grace. Jättetrevligt och gott. Morotskakan blev mycket god, trots att florsockret tog slut och fick ersättas med stevia (som är mycket sötare och smakar sötningsmedel). 1 msk stevia fick ersätta 1,5 dl florsocker. Det gick jättebra.

Mycket folk, och Graces lilla barnbarnsbarn (dottern Grace Maries dotter Jennifers dotter Marley Grace) var där. 5 månader och jättesöt. Hon ser ut som en liten docka.

När vi ätit oss fullständigt övermätta var det dags att ta sig hem igen. I två bilar. Daniel åker nämligen numera framåtvänt i sin barnstol, och då får inte hela familjen plats i bilen. Ny bil finns inte på kartan, så det får kanske bli ny bilstol? Om det går att ha en framåtvänd barnstol i mitten på en Toyota Prius. Ryggstödet sticker ut, så frågan är om det går att få fast stolen på ett säkert sätt.

Efter lite vila var det dags för shoppingutflykt till Walmart. Alltid lika kul. :) Det är som IKEA, fullständigt dränerande, de har inte det man ska ha men man gör ändå av med tre gånger så mycket som man hade planerat, för man hittar så mycket annat billigt och bra.

Denna gång var vi duktiga. Det enda som halkade ner i vagnen utan planering var ett 6-pack lejongap (1.98 $) och en stor dunk såpbubbelblandning (3 $).

På listan fanns annars: 4 säckar sand till sandlådan, en rosbuske (5 $), en hallonbuske och en björnbärsbuske (10 $ styck) och florsocker till nästa morotskaka.

Ny påskfest i morgon.

Inga kommentarer: