fredag 9 april 2010

Påskfirande hos Karen

Härligt påskväder hade vi även på söndagen.

Då var det påskmiddag ute hos Jims syster Karen som bor en bit utanför stan.

Jims mamma Jan i mitten. Hennes bror Robert till vänster och systern Barbara till höger. De bor i Florida och det var första gången jag fick chansen att träffa dem.

Daniel fick en easter-basket (påsk-korg) med presenter. Det första han gör när har får en present är att plocka upp broschyren som brukar följa med, och peka ut vad mer han behöver. Eller, med Daniels ord: "MÅSTE köpa den".

Coolt par i för starkt solljus.


Det fanns mycket kul att leka med här!



En boll med tillhörande slagträ (modell morot) fanns också i korgen. De första försöken att träffa en boll krävde stor koncentration. Karens man Don assisterar. Lägg märke till den intressanta mustachen Don stoltserade med. "Behövde lite omväxling" var motiveringen.


Kelsey med en av husets vackra katter. Här ute dumpar folk sina djur de inte vill ha kvar. För tillfället består hundflocken av en golden retriver, en trebent beagle, två ytterligare hundar modell mindre samt en get och en katt som tror att den är hund. Geten flyttade dock under veckan och lär nu tillbringa sin tid på ett stort, grönt fält med tre get-kompisar istället för hundarna.

Maten var god och sällskapet trevligt. Och som vanligt åt vi för mycket.

Inga kommentarer: