söndag 15 mars 2009

Lite sjuk

Daniel är hängig. Lite feber, hostar och rosslar lite på nätterna och är allmänt trött och gnällig. Inte så farligt och han brukar ju bli frisk snabbt. Det tråkiga är att vi skulle har åkt till Cincinnati i går, till ett ställe där de har TÅG. Stället kallas "EnterTRAINment", och har dels utställningar, dels kul grejer för barn i alla åldrar som gillar tåg. Bl.a. finns en avdelning där Thomas (Daniels favorit) tuffar runt. Har inte riktigt förstått vilken storlek Thomas och hans vänner har, och om barnen kan åka med på en rundtur eller bara titta på. Men Daniel hade nog gillat det.


Men vi konstaterade att Daniel var lite för hängig för att klara en tvåtimmars bilresa till Cincinnati, EnterTRAINment, besök på IKEA och två timmar i bilen hem igen. Det får bli en annan gång.

Istället tänkte vi åka till favoritbutiken, trädgårdscentret med en helt underbar bakgård full med växter. Det går att planera penséer redan nu, så jag tänkte köpa ett par och plantera för att få njuta av lite blomsterprakt i värmen innan jag åker. Men se, den planen gick också åt skogen, för butiken hade stängt. Får se om vi kommer dit i kväll, fast Jim slutar 5 och butiken stänger 6...

Väderprognosen har ändrats igen. Idag har vi regn, men det påstås att vi får 21-22 grader och sol i morgon och på onsdag! Då tänkte jag sitta ute och läsa forskningsansökningar.

Inga kommentarer: