söndag 31 oktober 2010

Spiderman says: Trick-or-Treat

Det syns inte riktigt på bilderna, men det var FULLT med barn på Franklin blvd på Trick-or-Treat-night i torsdags. Alla utklädda, Daniel med. Förra året tog han på sig sin skelett-kostym (lika dan som ett barn på första bilden nedan), men så såg han sig själv i spegeln och sen var det kört. I år mutade vi honom med en spiderman-leksak för att få honom att dra på sig spiderman-kostymen. Sedan var det full fart.

Först tiggdes det godis på Jims jobb och sedan bar det av till Graces hus på Franklin. Bästa Trick-or-Treat-gatan i stan. Fast i år var husen inte lika utspökade som vanligt, flera av husen är till salu och flera av de boende verkade bortresta. Och det var färre barn än vanligt också. Men MYCKET godis gick det åt. Önskar att jag tagit en bild på den stora grytan med godis för utdelning. Det var säkert minst 7-8 kg i alla fall.



Daniel for fram i full fart och fick godis i sin väska. Men efter att nästan ha klarat av en sida av vägen meddelade han plötsligt att han fått tillräckligt och ville gå och sätta sig på trappen och äta godis istället. På väg tillbaka blev han erbjuden mer godis, men tittade surt på de generösa givaren och vände ryggen till. Så han satte sig på trappen, åt lite godis och tittade på andra utklädda barn innan han sa att han ätit tillräckligt och tänkte spara resten till en annan dag.
Är detta verkligen mitt barn? Vart tog mina gener vägen?


När godiset var utdelat drog vi oss in i huset, åt god mat och lekte med hundarna. Grace har tagit hand om ytterligare en hemlös hund. En fin liten tik som jag för tillfälligt glömt namnet på. Ca ett år gammal, lite busig men snäll och väluppfostrad. Någon dumpade henne i området för några månader sedan och Grace har haft henne sedan i somras, sett till att hon fått veterinärvård och fått äta upp sig och ska nu försöka hitta ett nytt hem till henne. Tyvärr lyckades vi inte få någon bra bild på henne hon var lite för rörlig för att fastna på bild.

Inga kommentarer: